Folli Follie: Κλείνουν τα σύνορα για τους Κουτσολιούτσους

Folli Follie: Κλείνουν τα σύνορα για τους Κουτσολιούτσους
(C) by RICOH R10 User

Την απόφαση έλαβε το Συμβουλιο Πλημμελειοδικων της Αθήνας επικυρώνοντας την εισαγγελική διάταξη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Οριστικά κλείνουν τα σύνορα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου της Folli Follie με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο επικύρωσε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, που τους έχει επιβληθεί με εισαγγελική διάταξη.

Ο ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η αντιπρόεδρος και σύζυγός του, Αικατερίνη, και ο υιός τους, Τζωρτζης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, πλέον υποχρεώνονται να μην εντος Ελλάδος μέχρι να υπάρξει αντίθετη απόφαση από την ελληνική Δικαιοσύνη. Ίδια ειναι και η κρίση του δικαστικού συμβουλίου για τους υπολοίπους κατηγορουμενους. Στόχος της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικων είναι να διασφαλιστεί η παρουσία τους στο στάδιο της ανάκρισης αναφορικά με την οικονομική κατάσταση του Ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των 10 και πλέον κατηγορούμενους στην υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα, οι κατηγορούμενοι είχαν βρεθεί αυτοπροσώπως ενώπιον των δικαστών του Συμβουλίου, προκειμένου να τοποθετηθούν επί της διάταξης που τους υποχρεώνει να μεινουν στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα