Φονικό στα Ανώγεια: Η τσικουδιά που δεν ήπιε ο Ξυλούρης και η μοιραία συνάντηση

Φονικό στα Ανώγεια: Η τσικουδιά που δεν ήπιε ο Ξυλούρης και η μοιραία συνάντηση
'Εγκλημα εξαιτίας λογομαχίας για κτηματικές διαφορές με δυο νεκρούς στα Ανώγεια. Eurokinissi

Λεπτομέρειες για το διπλό φονικό στα Ανώγεια έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες. Λίγο πριν το συμβάν, είχαν καλέσει τον Γ. Ξυλούρη, να πιει μια τσικουδιά, όμως συνέχισε το δρόμο του.

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για το διπλό φονικό στα Ανωγεια με θύμα τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη  και τον 30χρονο κτηνοτρόφο Γιώργο Ξυλούρη, μετά την ένοπλη συμπλοκή μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο  Ξυλούρης, λίγο πριν το φονικό, κατέβαινε την πλατεία όταν τον φώναξαν για μια τσικουδιά. Κοντοστάθηκε για λίγο, το σκέφτηκε για το αν θα κάτσει ή όχι και τελικά προτίμησε να κατηφορίσει για το σπίτι του.

Στο δρόμο του, συνάντησε τον 30χρονο γιο του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη.

Οι δυο τους ήρθαν σε διένεξη για τις κτηματικές διαφορές και πιάστηκαν στα χέρια. Στη συνέχεια και σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν γίνει γνωστα, ο κτηονοτρόφος επέστρεψε με όπλο κι όταν ο 63χρονος μπήκε στην μέση για να προστατέψει τον γιο του δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Τότε φαίνεται, πως ο γιος του θύματος αντέδρασε, τραβώντας και εκείνος όπλο και πυροβόλησε πολλές φορές και σκότωσε τον γείτονά του, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή μέχρι που παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα