Φονικό στα Ανώγεια: Προφυλακιστέος ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη – Απολογία με αναφιλητά

Φονικό στα Ανώγεια: Προφυλακιστέος ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη – Απολογία με αναφιλητά
Ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου. ΑΠΕ ΜΠΕ

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που κατηγορείται οτι σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο Γιώργο Ξυλούρη. Τι είπε στην απολογία του.

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του την Τετάρτη, ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, το περασμένη Σάββατο στα Ανώγεια.

Η απολογία του ήταν πολύωρη, σύμφωνα με το ekriti.gr και σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του επανέλαβε όσα είχε πει στην προανάκριση, οτι δηλαδή είδε τον πατέρα του νεκρό, “θόλωσε” και σήκωσε το όπλο πυροβολώντας τον Γιώργο Ξυλούρη.

Νωρίτερα έξω από το δικαστικό Μέγαρο του Ρεθύμνου, βρέθηκαν αρκετοί συγγενείς του, αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο κτίριο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με τον Διονύση Βέρρα, η απολογία του εντολέα του έγινε με αναφιλητά. Αν οι τοίχοι θα μπορούσαν να δακρύσουν, θα το έκαναν, είπε ο ποινικολόγος και συμπλήρωσε ότι ο 29χρονος βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση.

Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Σπανάκη, δεύτερη συνήγορος υπερασπίσεως του 29χρονου, δήλωσε πως: Ο εντολέας μου έκανε  πραγματική κατάθεση ψυχής κατά την απολογία του.

Σύμφωνα με την κ. Σπανάκη, κατά την απολογία του, ανέφερε “δεν με νοιάζει για μένα, για τη ζωή μου, για την τύχη μου από δω και πέρα. Έχασα τον άγγελό μου τον αγαπημένο μου πατέρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα