Φονικό στα Ανώγεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για το θάνατο του Λευτέρη Καλομοίρη

Φονικό στα Ανώγεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για το θάνατο του Λευτέρη Καλομοίρη
Αστυνομία στα Ανώγεια. Eurokinissi

Μία σφαίρα ήταν αυτή που στοίχισε τη ζωή στον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. "Το παιδί μου δεν πυροβόλησε" λέει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Λευτέρη Καλομοίρη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο 63χρονος δέχτηκε μία και θανατηφόρα σφαίρα, που με φορά από πάνω προς τα κάτω διαπέρασε την κοιλιά και βγήκε από τη σπονδυλική του στήλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η σαφίρα έπληξε και την κεντρική αρτηρία. Ο ιατροδικαστής επίσης διαπίστωσε οτι ο μαντιναδολόγος φέρει και βάναυσα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη, Γιάννης, ανέφερε πως στα χέρια του παιδιού του δεν βρέθηκε πυρίτιδα,  τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε.

«Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο» είπε ερωτηθείς εάν δράστης του θανάτου του μαντηναδολόγου είναι ο ίδιος του ο γιος.

«Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» είπε, τονίζοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 63χρονου

Σήμερα ο γιος του 63χρονου περνάει το κατώφλι της εισαγγελίας Ρεθύμνου την ώρα που ο πατέρας του οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης, καθώς στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες απο δύο όπλα, ωστόσο εξετάζεται αν το ένα εκπυρσοκρότησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα