Φορτηγό με χημικά ανετράπη στην Εγνατία Οδό

Φορτηγό με χημικά ανετράπη στην Εγνατία Οδό

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο Δερβένι μετά την εκτροπή νταλίκας στο ύψος του Τιτάν, στην έξοδο της Εγνατίας Οδού, προς την εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης

Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό που μετέφερε χημικές ουσίες σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την 01.30 και ενώ το φορτηγό κινούνταν στο ύψος του ΤΙΤΑΝ, στην έξοδο της Εγνατίας Οδού προς την εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να ανατραπεί.

Σύμφωνα με το thestival, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με αθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς το φορτηγό μετέφερε χημικά. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αρχών δεν υπήρξε πρόβλημα διαρροής επικίνδυνων ουσιών.

Αυτή την ώρα η κίνηση στο σημείο του ατυχήματος διεξέγεται στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, καθώς ειδικά συνεργεία απομακρύνουν το φορτηγό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα