Φωτιά ΕΛΠΕ: Κρίσιμη η κατάσταση των 5 τραυματιών

,, 8 , 2015 / Explosion and fire causde at Hellenic Petroleum with six injured  men,Athens,on May 8 , 2015
,, 8 , 2015 / Explosion and fire causde at Hellenic Petroleum with six injured men,Athens,on May 8 , 2015 SOOC

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται 5 από τους 6 τραυματίες της πυρκαγιάς που ξέσπασε την Παρασκευή στα ΕΛΠΕ. Φέρουν σοβαρά εγκαύματα

Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση των πέντε από τους έξι συνολικά τραυματίες από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου το πρωί της Παρασκευής.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 4 τραυματίες διασωληνωμένοι. Οι τρεις σε Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ένας ακόμη που φέρει ελαφρύτερα τραύματα και η κατάστασή του, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Αγγελο Λιόση, παρουσιάζει βελτίωση.

Στο Θριάσιο μεταφέρθηκε και ο τραυματίας που είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Επίσης, ένας εργάτης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικό» και ένας ακόμη στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Και οι δύο είναι διασωληνωμένοι και φέρουν εγκαύματα σοβαρού βαθμού.

Για το ατύχημα ζητά να αποδοθούν ευθύνες εδώ και τώρα ο αρμόδιος υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Την ίδια στιγμή, o πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, μιλώντας στο NEWS 247, κατήγγειλε τα ελλιπή μέτρα ασφάλειας και τις απαράδεκτες συνθήκες, κάτω από τις οποίες εκτελούνται η συντήρηση των εγκαταστάσεων στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά στα ΕΛΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΛΠΕ για φωτιά στα διυλιστήρια: Ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας

SHARE:

24Media Network