Φωτιά στα ΕΛΠΕ: Πέθανε και τρίτος εργαζόμενος

Φωτιά στα ΕΛΠΕ: Πέθανε και τρίτος εργαζόμενος
,, 8 , 2015 / Explosion and fire causde at Hellenic Petroleum with six injured men,Athens,on May 8 , 2015 Nikos Libertas/SOOC

Την τελευταία του πνοή άφησε 27χρονος εργάτης των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου

Τρεις οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου. Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες μάχης για τη ζωή του, πέθανε ο 27χρονος Αντώνης Αβράμπος, εργαζόμενος των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου.

Ο υπάλληλος της ΕΛΠΕ είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από τ η φωτιά που ξέσπασε σε δεξαμενή των διυλιστηρίων στις 8 Μαΐου.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο ΓΓ Γ.Γ. Ενέργειας Απόστολος Αλεξόπουλος εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Παράλληλα, δηλώνουν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Ο Π. Λαφαζάνης και ο Α. Αλεξόπουλος τονίζουν ότι η νέα τραγική εξέλιξη με το θάνατο και τρίτου εργαζόμενου, του Αντώνη Αβράμπου, υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει σε βάθος και χωρίς κανένα συμβιβασμό και συγκάλυψη, η διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθεί με παραδειγματικό τρόπο και χωρίς εξισορροπήσεις, η τιμωρία όσων έχουν, άμεση ή έμμεση ευθύνη για την τραγωδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα