Σε εξέλιξη φωτιά κοντά σε σπίτια στη Σαρωνίδα – Νέα πυρκαγιά στην Ηλεία

Σε εξέλιξη φωτιά κοντά σε σπίτια στη Σαρωνίδα – Νέα πυρκαγιά στην Ηλεία
Πυροσβέστες επιχειρούν σε φωτιά. Eurokinissi

Η φωτιά μαίνεται ανάμεσα σε διάσπαρτες κατοικίες - Σε εξέλιξη βρίσκεται μέτωπο κοντά σε κατοικημένη περιοχή που δεν κινδυνεύει άμεσα στην Καλλιθέα δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε οικοπεδικού χώρους και χαμηλή βλάστηση ανάμεσα σε διάσπαρτες κατοικίες στην Σαρωνίδα Αττικής. Γίνεται μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική ώστε να προστατευτούν τα σπίτια καθώς στην περιοχή πνέουν εξαιρετικά δυνατοί βόρειοι άνεμοι.

Στο σημείο μαζί με τις ενισχύσεις που έφτασαν, συνολικά επιχειρούν πλέον 42 πυροσβέστες με 19 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα συντονιστικό.

Στο σημείο λόγω της φωτιάς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λ. Αθηνών-Σουνίου από την Λ. Καλυβίων, έως την οδό Κρέσνας και η οδός Παπαφλέσσα από την Λ. Καλυβίων έω την οδό Παύλου Μελά.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να κινδυνεύει άμεση. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδράμουν και 4 υδροφόρες ΟΤΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα