Φωτιά στην Υλίκη Βοιωτίας – Με διακοπές η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Φωτιά στην Υλίκη Βοιωτίας – Με διακοπές η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας
Πυροσβεστική Υπηρεσία (Αρχείο) Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σε εξέλιξη φωτιά στην Υλίκη Βοιωτίας. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Μεγάλη μάχη από πυροσβεστικές δυνάμεις για να οριοθετηθεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην Υλίκη Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Για την κατάσβεση της επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 16 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, καθώς και 7 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Φωτιά στην Υλίκη Βοιωτίας NEWS 24/7


Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός αναφερόμενο στη φωτιά που είναι στην Υλίκη της Βοιωτίας υπογράμμισε πώς “είναι μία επικίνδυνη φωτιά που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Δίνουμε μία πραγματική μάχη με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές μαζί με μηχανήματα και υδροφόρες για να μπορέσουμε να την οριοθετήσουμε” όπως είπε.

Φωτιά στην Υλίκη Βοιωτίας NEWS 24/7

Σημειώνεται πως σε αρκετές περιπτώσεις η Εθνική οδός Αθηνών Λαμίας έχει κλείσει προληπτικά για λίγα λεπτά ενώ η ανησυχία των οδηγών που περνούν από εκεί είναι μεγάλη καθώς είναι αναγκασμένοι να περνούν μέσα από πυκνούς μαύρους καπνούς και κοντά σε εστίες.

Φωτιά στην Υλίκη Βοιωτίας NEWS 24/7

Ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας στη Βοιωτία, Μάριος Κακοσαίος, ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:Έχουμε κάνει προετοιμασία για την εκκένωση του μοναστηριού αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται, καθώς η φωτιά είναι πολύ μακριά από το συγκεκριμένο σημείο. Υπάρχουν επίγεια και εναέρια μέσα που πιστεύουμε ότι δεν θα την αφήσουν να επεκταθεί προς τα εκεί“.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα