Φωτιές σε Αλεξανδρούπολη και Τρίκορφο Ναυπακτίας-Καλύτερη εικόνα στην Πάργα

Φωτιά σε δασική έκταση (φωτογραφία αρχείου)
Φωτιά σε δασική έκταση (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη έχει ξεσπάσει στην περιοχή Μελία χωρίς να απειλεί τυχόν οικισμούς-Στο Τρίκορφο ξέσπασαν ταυτόχρονα δύο εστίες σε κοντινή απόσταση όμως το ποτάμι του Εύηνου λειτούργησε σαν φυσικό εμπόδιο στην επέκτασή της-Καλύτερη εικόνα εκεί όπως και στην Πάργα

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση, στην περιοχή Μελία Αλεξανδρούπολης, χωρίς να κινδυνεύει τυχόν οικισμός. Κινητοποιήθηκαν 34 άντρες της Πυροσβεστικής με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 11 οχήματα.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Τρίκορφο Ναυπακτίας. Μάλιστα, στο Τρίκορφο ξέσπασαν ταυτόχρονα δύο εστίες σε κοντινή απόσταση όμως το ποτάμι του Εύηνου λειτούργησε σαν φυσικό εμπόδιο στην επέκτασή της. Κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει και η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Κάτω Σκαφιδωτή Πρεβέζης, στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας. Επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 11 οχήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πυροσβεστική, Φωτιά
SHARE:

24Media Network