Υπό έλεγχο όλα τα μεγάλα πύρινα μέτωπα

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη στην περιοχή Σταυράκι Ιωαννίνων. Παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο τις πρωινές ώρες, το μεσημέρι υπήρξε σύμφωνα με την Πυροσβεστική αναζωπύρωση,Τετάρτη 20 ιουλίου 2011 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη στην περιοχή Σταυράκι Ιωαννίνων. Παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο τις πρωινές ώρες, το μεσημέρι υπήρξε σύμφωνα με την Πυροσβεστική αναζωπύρωση,Τετάρτη 20 ιουλίου 2011 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Υπό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής και η πυρκαγιά στην Άρτα. Στην Αργολίδα βρίσκεται σε ύφεση. Μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές μονάδες

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης τα κατάφεραν και η φωτιά στην Άρτα, στην περιοχή του λόφου Περάνθης, τέθηκε υπό έλεγχο. 

Η πυρκαγιά ανησύχησε την Π.Υ. καθώς ήταν κοντά στο νοσοκομείο της πόλης.

Για ώρες έδωσαν μάχη με τις φλόγες 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη καναντέρ, ενώ έλαβαν μέρος και υδροφόρες του δήμου.

Η πόλη της Άρτας είχε καλυφθεί από ένα σύννεφο καπνού.

Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στην περιοχή Καταθήκη Ερμιονίδας. Έχει κάψει κυρίως πεύκα.

Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, οκτώ άτομα πεζοπόρο και αεροσκάφη.

Νωρίτερα η Π.Υ. είχε κατορθώσει σε μικρό χρονικό διάστημα να θέσει υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στον Καρέα Αττικής.

Η φωτιά ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και στην περιοχή έσπευσαν 40 πυροσβέστες και 15 οχήματα, συνεπικουρούμενοι από δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

SHARE:

24Media Network