Φρίκη στα Ιωάννινα: 26χρονη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της

Φρίκη στα Ιωάννινα: 26χρονη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της
Ασθενοφόρο Eurokinissi

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων προχώρησε στη σύλληψη της 26χρονης γυναίκας, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα. Τι ισχυρίζεται η κατηγορούμενη.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος βρέφους έξι μηνών από την ίδια την μητέρα του στην περιοχή των Ιωαννίνων. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το Σάββατο κι αφού η 26χρονη από την Αιθιοπία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το epiruspost, όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 10/2 όταν το βρέφος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το μωρό έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπως και κακώσεις στον θώρακα.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων προχώρησε στη σύλληψη της 26χρονης γυναίκας, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα.

Η γυναίκα αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή όμως στην συνέχεια ανέφερε ότι είχε τοποθετήσει το μωρό στο χαλί προσπαθώντας να το κάνει να σταματήσει το κλάμα και όπως το ταρακουνούσε πιθανόν το χτύπησε στο πάτωμα.

Η γυναίκα από την Αιθιοπία μένει σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων με μία ακόμη συμπατριώτισσά της, μισθωμένο από ΜΚΟ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα