Φθιώτιδα: Εντοπίστηκαν η ανήλικη και ο Ρουμάνος που την 'έκλεψε'

Φθιώτιδα: Εντοπίστηκαν η ανήλικη και ο Ρουμάνος που την 'έκλεψε'

Λήξη συναγερμού στη Φθιώτιδα για την 16χρονη μαθήτρια της Β΄ Λυκείου από την Γραμμένη, που είχε "κλεφτεί" με νεαρό Ρουμάνο.

Με περιπετειώδη τρόπο έληξε η "απαγωγή" της 16χρονης από τον 19χρονο φίλο της, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη συνεργό είχαν "κλέψει" την μαθήτρια από το σπίτι της χθες αργά το βράδυ.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης, με επικεφαλής τον Διοικητή του Τμήματος Γιώργο Σταθοκώστα, από το βράδυ της Δευτέρας είχαν χτενίσει όλη τη δυτική Φθιώτιδα και σε συνεργασία με το Α.Τ. Υπάτης  είχαν στήσει μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία.

Τελικά λίγο πριν τις 4:00΄ το απόγευμα εντόπισαν δυο ύποπτα μηχανάκια να κινούνται σε επαρχιακό δρόμο κοντά στα Λουτρά Υπάτης. Και τα δυο μηχανάκια ήταν κλεμμένα. Στο ένα επέβαινε ο 19χρονος Ρουμάνος με την 16χρονη μαθήτρια και στο άλλο ο συνεργός του.

Όταν τα δυο μηχανάκια δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών, αλλά διέφυγαν μέσα από αγροτικούς δρόμους, υπήρξε συντονισμένη αστυνομική επιχείριση, που έφερε αποτέλεσμα.

Τελικά οι αστυνομικοί μετά από αρκετή ώρα καταδίωξης και κινητοποίησης κατάφεραν να τους "στριμώξουν" κοντά στο χωριό Γραμμένη. Ο νεαρός Ρουμάνος όταν εγκλωβίστηκε παράτησε το μηχανάκι και έφυγε τρέχοντας μέσα στα χωράφια, άλλα τελικά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Την ίδια τύχη είχε και ο Αλβανός φίλος του, που συνελήφθη μέσα στο χωριό, ενώ η 16χρονη μαθήτρια, η οποία αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας, συνοδεία αστυνομικών παραδόθηκε στη μητέρα της.

Πηγή: lamiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: 16χρονη μαθήτρια κλέφτηκε με νεαρό Ρουμάνο

SHARE:

24Media Network