Φυλακές Κορυδαλλού: Είδος πολυτελείας το ρεύμα στον χιονιά

Φυλακές Κορυδαλλού: Είδος πολυτελείας το ρεύμα στον χιονιά
Εικόνα από τις φυλακές Κορυδαλλού Eurokinissi

Συνεχείς ήταν οι διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στις φυλακές του Κορυδαλλού. Παγωμένα τα κελιά, προβλήματα και στο φαγητό.

Η έτσι και αλλιώς δύσκολη διαβίωση των κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη κατά τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα μετά την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το κακοσυντηρημένο ηλεκτρικό δίκτυο των φυλακών δεν μπορεί να «σηκώσει» τις αυξημένες απαιτήσεις για θέρμανση, ταυτόχρονα με τις βασικές λειτουργίες της φυλακής, με συνέπεια το ρεύμα να κόβεται για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και την υγεία των κρατουμένων.

Κατά τις τελευταίες ημέρες, με τη θερμοκρασία να αγγίζει το μηδέν λόγω του χιονιά, το κρύο στα κελιά ήταν ανυπόφορο αφού το ρεύμα κοβόταν πάρα πολύ συχνά. Η δυσλειτουργία αυτή επηρέασε, όπως αυτό είναι αναμενόμενο, και την ποιότητα του φαγητού το οποίο έτσι και αλλιώς δεν είναι καλό και ποιοτικό όπως έχει πολλές φορές καταγγελθεί από τους κρατουμένους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα