Φυλακές Μαλανδρίνου: Επιχείρησε να περάσει δεκάδες κινητά κρυμμένα σε ραπτομηχανή

Τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν μέσα στη ραπτοφυλακή στις φυλακές Μαλανδρίνου
Τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν μέσα στη ραπτοφυλακή στις φυλακές Μαλανδρίνου ΕΛ.ΑΣ.

Σύρος πρώην κρατούμενος και νυν κρατούμενος και ράφτης της φυλακής έστησαν την παραγγελία που εγκρίθηκε μάλιστα από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Μετέφεραν κρυμμένα σε ραπτομηχανή δεκάδες κινητά τηλέφωνα στις Φυλακές Μαλανδρίνου.

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, Τύπου Β’, σε ραπτομηχανή που είχε μεταφέρει νωρίτερα σε αυτό, 34χρονος Σύρος, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό αυτής και κατασχέθηκαν 26 κινητά τηλέφωνα και 50 κάρτες SIM, 30 φορτιστές κινητών τηλεφώνων και πληθώρα παρελκομένων αυτών (καλώδια USB – ακουστικά – προσόψεις - μπαταρίες), λάμα από αλυσοπρίονο, μήκους 30 εκατοστών και 4 συσκευές αναμετάδοσης σήματος WiFi.

Από την περαιτέρω έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο 34χρονος, ο οποίος ήταν πρώην κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας Φωκίδας, συνελήφθη και ο υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, 38χρονος Σύρος κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Φυλακές
SHARE: