Αγανάκτηση για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

Αγανάκτηση για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
ΑΘΗΝΑ-Συνεχίζονται για 23η ημέρα οι συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Οι Αγανακτισμένοι με σύνθημα "Το Σύνταγμα είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας" μαζεύτηκαν από το πρωί στο Σύνταγμα σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου (Vids)

Η συγκέντρωση των αγανακτισμένων έχει αρχίσει ήδη από τις 9 το πρωί αλλά μέχρι τώρα μόλις μερικές εκατοντάδες έχουν συγκεντρωθεί, ενώ για τις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συναυλία.

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν αύριο που αναμένεται η περικύκλωση της Βουλής, ενώ με αυτοκίνητα θα πραγματοποιήσουν λευκή λεωφορειακή διαδήλωση στη λεωφόρο Κηφισίας, Μεσογείων και Μιχαλακοπούλου, επιστρέφοντας από εναλλακτικούς δρόμους προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών στο Κοινοβούλιο.

Διήμερος είναι πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και τις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος.

Αναμένονται ισχυρά μέτρα ασφαλείας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ κάγκελα είναι τοποθετημένα μπροστά στον Άνγωστο Στρατιώτη καθώς και στο περιστύλιο της Βουλής.

Επίσης, έχει ορθωθεί για μια ακόμη φορά ο σιδερένιος φράχτης στη λεωφόρο Βασ.Σοφίας, εμποδίζοντας τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν σε διαθεσιμότητα 32 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ το σύνολο της αστυνομικής δύναμης θα ανέρχεται στις 5.000 αστυνομικούς, ενισχυμένο και από την επαρχία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα