Γιάννης Στρατάκης: Δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από δικυκλιστή

Γιάννης Στρατάκης: Δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από δικυκλιστή
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης Facebook@Ioannis Stratakis

Αναίτια και πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε στη μέση του δρόμου από άγνωστο ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης από οδηγό μηχανής. Φώναζε "θα πεθάνετε αλήτες".

Θύμα λεκτικής επίθεσης και εξύβρισης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης στη μέση του δρόμου, όταν ένας δικυκλιστής που ακολουθούσε το όχημά του, κατέβηκε από το μηχανάκι του και άρχισε να χτυπά τα τζάμια του αυτοκινήτου του, εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές, όπως “θα πεθάνετε αλήτες“.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (01/12) επί της λεωφόρου Κηφισίας, με τον δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» να τραυματίζεται ελαφρά καθώς ο δικυκλιστής κατάφερε να σπάσει το τζάμι του οδηγού και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή στα στενά της Κηφισίας.

Αμέσως μετά την επίθεση σε βάρος του, ο Γιάννης Στρατάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, καταγγέλλοντας την επίθεση που δέχτηκε, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού πήραν θέση για το περιστατικό, λέγοντας πως “οι απόπειρες εκφοβισμού και οι απειλές προς εργαζόμενους του σταθμού δεν είναι κάτι καινοφανές. Πολύ συχνά γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων με υβριστικό ή και ξεκάθαρα απειλητικό περιεχόμενο. Συνιστά όμως μείζονα ποιοτική αναβάθμιση της απειλής το ότι κάποιοι θεωρούν πως υφίσταται πρόσφορο έδαφος για να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις.

Ως 105,5 Στο Κόκκινο, δηλώνουμε σε όλους τους τόνους πως θα πράξουμε ό,τι είναι εφικτό για να προστατεύσουμε, όχι μόνο τη σωματική ακεραιότητα των εργαζόμενων, αλλά και τη δυνατότητά τους να εκφέρουν ελεύθερα την άποψή τους από τις συχνότητες του σταθμού. Το αυτό ακριβώς απαιτούμε και από την οργανωμένη Πολιτεία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα