Γκλέτσος: “Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ o Μπακογιάννης”

Γκλέτσος: “Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ o Μπακογιάννης”
Ο Απόστολος Γκλέτσος Eurokinissi

Ο δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στον News 24/7 για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων, το Σκοπιανό και τους αντιπάλους του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Εκατόν ενενήντα εκατομμύρια είχε ο κουμπαράς της Περιφέρειας για το πρόγραμμα ανάπτυξης 25 Δήμων. Ο Κ. Μπακογιάννης ήθελε το 70% αυτών των χρημάτων να πάει στον Ασωπό. Τα χρήματα που προορίζονταν για 25 Δήμους. Είναι τελευταίος στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Όποιος εκλεγεί τον Μάη πρέπει να απορροφήσει ένα τεράστιο ποσό που δεν μοιράστηκε εδώ και 5 χρόνια στους Δήμους. Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ» δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ 2” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου σχετικά με την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων.

Για Σκόπια: «Υπήρξαν πιέσεις. Όταν σου λένε “ή δίνεις το όνομα ή σου κόβω τις συντάξεις. Τι μπορείς να κάνεις;» είπε.

Για εκλογές: Ο κ. Γκλέτσος τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής. «Αντίπαλοί μου στην Περιφέρεια θα είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ, ο Σπανός από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Αναγνωστάκης και Μπατζελή από το ΚΙΝΑΛ και ο δήμαρχος Σκύρου, Χατζηγιαννάκης. Λαμπρές υποψηφιότητες όλες. Με όλους μπορώ να συνεννοηθώ την επόμενη μέρα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα