Γλυκά Νερά – Πατέρας της Καρολάιν – “Δεν θα του συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο”

Γλυκά Νερά – Πατέρας της Καρολάιν – “Δεν θα του συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο”
Η αδικοχαμένη Καρολάιν με την κόρη της Instagram Αναγνωστόπουλου

Ο Ντέιβιντ Κράουτς παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ζητώντας δικαιοσύνη για την κόρη του με ισόβια κάθειρξη για τον δολοφόνο της, αλλά και τονίζοντας πως: "Αν η Καρολάιν μάθαινε κάτι παράνομο, θα το είχε αναφέρει".

Σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό μίλησε ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν, της γυναίκας που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ζήτησε την απόδοση δικαιοσύνης για την υπόθεση γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και μάλιστα έγινε πρώτο θέμα σε Μέσα της Βρετανίας, ενώ ξεκαθάρισε πως η κόρη του δεν θα συμπαραστεκόταν σε καμία παράνομη ενέργεια του 32χρονου πιλότου.

“Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να συζητήσω για τα κίνητρά του. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν ο δολοφόνος της θα καταδικαστεί σε ισόβια. Αυτό νομίζω. Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν”, είπε ο κ. Κράουτς στην εκπομπή “Live News” του MEGA, για να προσθέσει:

Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε”.

Παράλληλα, ο πατέρας της Κάρολαϊν αναφέρθηκε και στην εγγονή του, Λυδία, η οποία πλέον ζει στην Αλόννησο. Συγκεκριμένα, είπε: “Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της. Θα μοιάζει στη μητέρα της. Θα είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα