Γρεβενά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρονος που έπαθε ανακοπή

Γρεβενά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρονος που έπαθε ανακοπή
Eurokinissi

Στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι που υπέστη ανακοπή στο σπίτι του στα Γρεβενά. Χάλασε το ασθενοφόρο που το μετέφερε στην Πάτρα.

Στο συμβούλιο των γιατρών θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του 6χρονου που υπέστη την Τρίτη ανακοπή στο σπίτι του στα Γρεβενά.

Το αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλέυεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, όπου μεταφέρηκε αρχικά, έδωσαν νύχτα “μάχη” για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του και το διασωλήνωσαν.  Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με γιατρό, αναχώρησε στις 10.30 το βραδυ από τα Γρεβενά για να μεταφέρει το 6χρονο αγοράκι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στην διάρκεια της διακομηδής το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χάλασε, ενω κινούνταν στην Ιόνιο Οδό. Ειδοποιήθηκε άλλο ασθενοφόρο που παρέλαβε αμέσως το 6χρονο αγόρι συνεχίζοντας την μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου έφτασε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα