Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Σήμερα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Σήμερα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς
Η 26χρονη, Γαρυφαλλιά Ψαράκου, που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής θα γίνει η κηδεία της Γαρυφαλιάς στο Βέλο Κορινθίας.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στη δολοφονημένη από τον 30χρονο σύντροφό της, Γαρυφαλλιά, η οποία έχασε τη ζωή της στη Φολέγανδρο.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Βέλο Κορινθίας, στον τόπο καταγωγής της.

Όπως διαπιστώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/07) από τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο θάνατος της κοπέλας προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων. Παράλληλα, το θύμα είχε κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, πιθανότατα λόγω της πτώσης της από τα βράχια.

Αυτό σημαινει ότι η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στη θάλασσα κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια. Σύμφωνα, πάντα, με τον ιατροδικαστή, τα χτυπήματα αυτά ήταν η αιτία να χάσει τις αισθήσεις της κι άρα όταν η 26χρονη έπεσε στη θάλασσα, ήταν λιπόθυμη, δεν μπορούσε να αντιδράσει και πνίγηκε.

Στην εισαγγελία Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Στην εισαγγελία Νάξου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (18/07) ο 30χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς.

Η μεταφορά του από το ένα νησί στο άλλο έγινε με σκάφος του λιμενικού, καθώς την συγκεκριμένη μέρα δεν είχε δρομολόγιο επιβατηγό πλοίο.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Τη δολοφόνησε επειδή πήραν λάθος δρόμο

Σύμφωνα με όσα είπε στην ομολογία του ο 30χρονος όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν με την 26χρονη, επειδή πήραν λάθος δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το ζευγάρι θέλησε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία της Φολεγάνδρου, αλλά έχασε τον δρόμο. Τότε ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς, που οδήγησε στη δολοφονία της.

Ο 30χρονος φέρεται να κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στη γυναικοκτονία.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά τη διάρκεια του τσακωμού εκείνος κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα