Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Η ιατροδικαστική έκθεση διαψεύδει το “έπεσε από τη σκάλα” του συζύγου

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Η ιατροδικαστική έκθεση διαψεύδει το “έπεσε από τη σκάλα” του συζύγου
Ακόμα μία γυναικοκτονία στην Ελλάδα - Φωτογραφία αρχείου Shutterstock

Πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος, σύνθλιψη του ήπατος και ρήξη σπλήνας υπέστη η 29χρονη. Οι γονείς της είχαν καταγγείλει την κακοποίηση από τον 31χρονο σύζυγό της πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει ο εισαγγελέας της Αλεξανδρούπολης για τις συνθήκες θανάτου μίας 29χρονης μουσουλμάνας Ρομά από μία περιοχή λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη και μητέρας τριών ανηλίκων παιδιών, που όπως φαίνεται, οφείλεται σε ενδοοικογενειακή βία.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Δεκεμβρίου όταν ο 31χρονος σύζυγός της, επίσης μουσουλμάνος Ρομά, μετέφερε την σύζυγό του στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ισχυριζόμενος πως τραυματίστηκε από πτώση.

Η γυναίκα που μεταξύ άλλων νοσούσε και από κορονοϊό, εξεταζόμενη από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί σοβαρές βλάβες στα όργανά της.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Η καταγγελία των γονέων

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Έως τώρα δεν έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του συζύγου, καθώς συγκεντρώνονται ακόμα στοιχεία ενώ πρέπει να γίνει και η νεκροψία-νεκροτομή που θα καθυστερήσει μερικές ημέρες λόγω του ότι το θύμα είχε νοσήσει και από κορονοϊό. Με το πέρας της προκαταρκτικής έρευνας αναμένονται και οι αποφάσεις του εισαγγελέα.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα