Γυναικοκτονία στην Καβάλα: “Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε” είπε ο δράστης – Την Κυριακή η κηδεία της 43χρονης

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: “Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε” είπε ο δράστης – Την Κυριακή η κηδεία της 43χρονης
kavalapost.gr

Την Κυριακή η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Καβάλα. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο γυναικοκτόνος, τι ισχυρίζεται.

Αύριο Κυριακή αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στην 43χρονη φαρμακοποιό, που δολοφόνησε ο 55χρονος σύζυγος της, στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Η νεκρόσημος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας και η κηδεία στο νεκροταφείο του χωριού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, kavalapost.gr.

Τραγικές φιγούρες, τα δύο ανήλικα αγοράκια, 6 και 10 ετών, που είχε αποκτήσει με τον καθομολογία δολοφόνο της, ο οποίος στραγγάλισε τη γυναίκα μέσα στον χώρο του φαρμακείου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γυναικοκτόνος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί “τον προσέβαλε”.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, φίλοι της 43χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία και μιλούν για έναν άνθρωπο που ήταν πάντα χαμογελαστός, που ότι και αν ένιωθε το έκρυβε βαθιά μέσα της.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 55χρονος

Στο νοσοκομείο της Καβάλας συνεχίζει να νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη δική του ζωή, ο 55χρονος.

Σήμερα θα υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο τη Δευτέρα ή την Τρίτη, οπότε και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 55χρονος δεν μιλάει ιδιαίτερα, είναι ψύχραιμος και δεν δείχνει μετανιωμένος.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06/05) η ιατροδικαστική εξέταση της 43χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, η γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης μέρας μεταξύ 16.30 με 17.00. Από την ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός και ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η γυναίκα έφερε εκδορές στην τραχυλική χώρα από τα νύχια και τα δάχτυλα του δράστη, οι οποίες προφανώς προκλήθηκαν στη διάρκεια του στραγγαλισμού. Επιπλέον, η γυναίκα έφερε κάταγμα υοειδές οστού, τραύμα το οποίο είναι σύνηθες στις περιπτώσεις στραγγαλισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα