Η κακοκαιρία Αθηνά χτύπησε τη Βόρεια Εύβοια

Η κακοκαιρία Αθηνά χτύπησε τη Βόρεια Εύβοια
EVIMA.GR

Άνοιξαν οι ουρανοί το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εύβοια με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβήματα στο λαβωμένο νησί.

Η κακοκαιρία Αθηνά έφτασε στην Εύβοια, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα στα βόρεια του Νομού, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, έχουν ξεκινήσει από χθες.

Η νέα κακοκαιρία που πλήττει όλη την χώρα τις τελευταίες ημέρες, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, στην Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες υπήρχαν και κατολισθήσεις σε Αχλαδι, Κοτσικιά.

ADVERTISING
Η κακοκαιρία Αθηνά χτύπησε τη Βόρεια Εύβοια
EVIMA.GR

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.

Η κακοκαιρία Αθηνά χτύπησε τη Βόρεια Εύβοια
EVIMA.GR

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας δήλωσε στο evima.gr: «Πλημμύρισαν καλλιέργειες από την καταρρακτώδη βροχή. Έχει κοπεί ο δρόμος από Κοτσικιά προς την παραλία ενώ φερτά υλικά έχουν γεμίσει όλες οι περιοχές που χτύπησε η κακοκαιρία. Διακοπή της κυκλοφορίας από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: κακοκαιρία Αθηνά, Εύβοια, Φωτιά Εύβοια, Πλημμύρες
SHARE:

24Media Network