Η φωτιά “χώρισε” νεόνυμφο ζευγάρι Ιρλανδών

Η φωτιά “χώρισε” νεόνυμφο ζευγάρι Ιρλανδών
Σκληρή δοκιμασία για νεόνυμφο ζευγάρι Ιρλανδών

Εκείνη στο νοσοκομείο, εκείνος αγνοείται... Οι νεόνυμφοι Ιρλανδοί είχαν παντρευτεί μόλις λίγες ημέρες πριν και βρίσκονταν στη χώρα μας για το ταξίδι του μέλιτος, μέχρι που οι φλόγες στο Μάτι κατάφεραν να τους χωρίσουν.

Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα και η φονική φωτιά στο Μάτι και για ένα νεόνυμφο ζευγάρι Ιρλανδών, που βρέθηκε στην Ελλάδα για το ταξίδι του μέλιτος, έχοντας ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από λίγες μόνο μέρες.

Η Ζόι Χόλοχαν και ο Μπράιαν Ο΄Κόλοχαν, όπως μεταδίδουν βρετανικά και ιρλανδικά ΜΜΕ, παντρεύτηκαν μόλις την περασμένη Πέμπτη και σχεδόν αμέσως αναχώρησαν για τη χώρα μας, όπου είχαν προγραμματίσει το γαμήλιο ταξίδι τους.

Το ζευγάρι ταξίδευε με αυτοκίνητο, το οποίο χρειάστηκε να εγκαταλείψουν, όταν βρέθηκαν στην περιοχή που είχε παραδοθεί στις φλόγες στο Μάτι. Έκτοτε έχασαν ο ένας τα ίχνη του άλλου.

Εκείνη διέφυγε σε παρακείμενη παραλία, τραυματίστηκε ωστόσο και νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι. Εκείνος συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των αγνοούμενων της τραγωδίας…

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, οι συγγενείς του ζεύγους φτάνουν σήμερα στην Ελλάδα για να βρεθούν κοντά στη Ζόι και να αναζητήσουν τα ίχνη του Μπράιαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα