Η ώρα της απολογίας για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Η ώρα της απολογίας για τον Ρούμπεν Σεμέδο
INTIME NEWS

Τις δικές του εξηγήσεις για το βράδυ της 28ης Αυγούστου δίνει ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο. Τί θα υποστηρίξει για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού, που αντιμετωπίζει.

Ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού για το οποίο κατηγορείται.

Έχοντας ήδη λάβει μία προθεσμία, ο Πορτογάλος διεθνής, που κρατείται από την Κυριακή, θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις γύρω από τις καταγγελίες της 17χρονης κοπέλας, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος όπως και ένας ακόμη άνδρας, ο 40χρονος Νιγηριανός (αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής), την βίασαν ενώ εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πρόκειται να αρνηθεί το σύνολο των κατηγοριών, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεση όλων των μερών. Έτσι, και κατά την απολογία του, ο Ρούμπεν Σεμέδο θα υποστηρίξει ότι η κοπέλα οικειοθελώς βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκρύψει το νεαρό της ηλικίας της, δηλώνοντας 19 ετών. Άλλωστε, ήδη ο κατηγπρούμενος κατά την έξοδό του από το κτίριο 9 την Τρίτη είχε φωνάξει προς τους δημοσιογράφους την αθωότητά του, ισχυριζόμενος ότι «όλα γίνονται για τα λεφτά».

Οι ίδιες πηγές πάντως, θεωρούν βέβαιο ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα επικαλεστεί τόσο την ιατροδικαστική έκθεση σύμφωνα με την οποία δεν διαπιστώθηκαν πρόσφατες κακώσεις ή εκχυμώσεις, όσο και την κατάθεση της 16χρονης φίλης της καταγγέλλουσας, η οποία στην ανακρίτρια δεν υπήρξε απόλυτη ως προς το βιασμό.

Οι ίδιες πηγές πάντως, θεωρούν βέβαιο ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο θα επικαλεστεί και την κατάθεση της 16χρονης φίλης της καταγγέλλουσας, η οποία στην ανακρίτρια δεν υπήρξε απόλυτη ως προς το βιασμό. Συγκεκριμένα, η νεαρή είπε ότι όταν η 17χρονη συνήλθε από την επήρεια αλκοόλ, της είπε πως «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε», ενώ αναφορικά με τον Ρούμπεν Σεμέδο η καταγγέλουσα της είπε ότι «ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη κοπέλα έχει δηλώσει μάλιστα: «Εγώ εάν πίστευα ότι την είχε βιάσει δεν θα έβγαινα μαζί του. Ούτε και εκείνη είπε πως θα πας εσύ να συναντηθείς με το Σεμέδο μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Μάλιστα, επέμεινε στην ανακρίτρια ότι η φίλη της «πιο πολύ μου έλεγε για τον 40χρονο ότι την βίασε, για τον Σεμέδο λιγότερο αλλά έλεγε ούτε με αυτόν δεν ήθελα. Εγώ την ρώτησα αφού δεν ήθελες γιατί δεν αμύνθηκες να χτυπήσεις και μου είπε ήμουν μεθυσμένη τι ήθελες να κάνω. Αυτή μου είπε ότι φώναζε και εγώ της είπα πως δεν άκουσα κάτι αφού δεν υπήρχε θόρυβος μέσα στο σπίτι».

Η καταγγελία

Το περιστατικό που οδήγησε τον 27χρονο διεθνή κρατούμενο να κρατείται κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό, συνέβη την 28η Αυγούστου, στον Ωρωπό. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μετάφερε τη 17χρονη με το αυτοκίνητο του στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και υπήρξε θύμα βιασμού και από τους δύο κατηγορούμενους. Την επόμενη ημέρα, η 17χρονη μίλησε στη μητέρα της, με την οποία στη συνέχεια μετέβη στο ΑΤ Βύρωνα.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία. Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα