Η συνέντευξη της Κέλλυς Σακάκου μετά το θάνατο του συζύγου της

Η συνέντευξη της Κέλλυς Σακάκου μετά το θάνατο του συζύγου της

Η παρουσιάστρια βρισκόταν τον τελευταίο καιρό κλινήρης, μετά από εγχείριση στο ισχίο. Τι ανέφερε στην τελευταία της συνέντευξη

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής μετά από πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καθηλωμένη στο κρεββάτι λόγω εγχείρησης που είχε κάνει στο ισχίο της. Τον περασμένο Ιούλιο έχασε τον σύζυγο της, τον ηθοποιό Σπύρο Φασιανό, τον σύντροφο της ζωής της με τον οποίο πορεύτηκαν μαζί για 40 χρόνια. Η απώλεια επιδείνωσε την ψυχολογία της, ενώ ο πόνος της ήταν διάχυτος στη συνέντευξη που έδωσε τον Σεπτέμβριο στην εφημερίδα Freddo.

"Ό,τι και να σου πω, παιδί μου και συνάδελφέ μου, είναι λίγο. Έχασα τον άνθρωπό μου εντελώς ξαφνικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτόν τον εφιάλτη. Ζω τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ήταν αναπάντεχο. Δεν περιμέναμε ότι θα φύγει έτσι απρόσμενα. Νιώθω τόση απελπισία που δεν το χωράει ο νους σας. Δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθω στη συνέχεια της ζωής μου. Είναι πολύ νωπό το γεγονός. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, παρά μόνο τον ίδιο και τη μορφή του. Μου λείπει ο Σπύρος. Μου λείπει και πονάω γι’ αυτόν", έλεγε τότε η Κέλλυ Σακάκου.

"Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση… Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του", δήλωνε λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κέλλυ Σακάκου

SHARE:

24Media Network