Η τελευταία νύχτα της Μαρικάρ πριν απαχθεί από τον serial killer

Η τελευταία νύχτα της Μαρικάρ πριν απαχθεί από τον serial killer

Ο "Ορέστης" πίεζε τα θύματά του για να συναντηθούν μέσω Facebook και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αποστολή στην Κύπρο, Άννα Μαρινάκη για το News 24/7

Η 31χρονη Μαρικάρ είναι ένα από τα θύματα του 35 ιλάρχου και κατ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Το πτώμα της δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Η φίλη της ήταν ένα από τα υποψήφια θύματα του “Ορέστη”, αλλά κατάφερε να σωθεί, μιας και δεν συναντήθηκε μαζί του όπως εκείνος της ζητούσε.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το News 24/7:

 

 

Τα επτά θύματα του 35χρονου είναι:

H Mary Rose, 38 ετών από τις Φιλλιπίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε πρώτη, στις 14/4 στο φρεάτιο του Μιτσερού και είναι η μοναδική που ταυτοποποιήθηκε μέχρι σήμερα.

H Sierra 6 ετών, κόρη της Mary Rose όπου ακόμη αναζητείται στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Η Arian Palanas Lozano, 28 ετών από τις Φιλιππίνες, ήταν το δεύτερο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό, ωστόσο, η σορός της ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Η Maricar Valdez Arquila, 30 ετών, από τις Φιλιππίνες η σορός της οποίας σύμφωνα με τον 35χρονο βρίσκεται μέσα σε βαλίτσα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό.

Η 30χρονη Kahda Anou, από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας μέσα σε λάκκο και δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Η Livia Florentina Bunea 36 ετών από την Ρουμανία. Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου η σορός της βρίσκεται εντός βαλίτσας στην κόκκινη λίμνη.

Η 8χρονη κόρη της Livia, Elena Natalia Bunea. Η σορός της βρίσκεται επίσης στην κόκκινη λίμνη του Μιτσερού μέσα σε βαλίτσα, σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα