Η Β.Ρεντγκρέιβ στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ της για την προσφυγική κρίση

Η Β.Ρεντγκρέιβ στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ της για την προσφυγική κρίση

Όλα τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το Safe Passage.

Συνέντευξη Τύπου 21/9, 17:30 Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας, 10)

Με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ της Βανέσα Ρεντγκρέιβ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νύχτες Πρεμιέρας, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 με τους προσκεκλημένους Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Λόρδο Άλφρεντ Νταμπς και εκπροσώπους των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και Safe Passage στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας, 10).

Λίγα Λόγια για το ντοκιμαντέρ

Σε μια βραδιά με ιδιαίτερο συμβολισμό, το ντοκιμαντέρ της μοναδικής Βανέσα Ρεντγκρέιβ Sea Sorrow κάνει πρεμιέρα στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Μια νοερή διαδρομή από το Λονδίνο στο Αιγαίο και από τον Σαίξπηρ στους προσφυγικούς καταυλισμούς, το ντοκιμαντέρ αποτελεί έναν πολύ προσωπικό και δυναμικό στοχασμό πάνω στη σημερινή παγκόσμια προσφυγική κρίση μέσα από τα μάτια παιδιών και τη φωνή ακτιβιστών και καλλιτεχνών από τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το Safe Passage.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα