Ηγούμενος Εφραίμ: Να εμβολιαστούμε όλοι, με το εμβόλιο δεν καταφρονεί κανείς το Θεό

Ηγούμενος Εφραίμ: Να εμβολιαστούμε όλοι, με το εμβόλιο δεν καταφρονεί κανείς το Θεό
Ο γέροντας Εφραίμ EUROKINISSI

O Ηγούμενος Εφραίμ μετά τη δική του περιπέτεια με τον κορονοϊό κάλεσε τους πιστούς να εμβολιαστούν μαζικά.

Ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, έδωσε τη δική του πολύ μεγάλη μάχη, διάρκειας δύο μηνών, με τον κορονοϊό και αναδείχθηκε νικητής.

Μετά την περιπέτεια της διασωλήνωσης και της νοσηλείας του επί μακρόν σε ΜΕΘ ο ιεράρχης μίλησε στο κανάλι OMEGA TV της Κύπρου και αφηγούμενος τη σκληρή εμπειρία κάλεσε τον κόσμο, και ιδίως τους πιστούς, να εμπιστευτούν την ιατρική επιστήμη.

“Συνάντησα το θάνατο κατάφατσα αλλά μου είπε ότι δεν με θέλει ακόμα. Ο Θεός μου έδωσε έτσι το χρόνο να μετανοήσω” είπε αρχικά στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο Εφραίμ.

Εν συνεχεία έγινε περισσότερο συγκεκριμένος καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί: “Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να εμβολιαστούμε. Εγώ ήμουν ανεμβολίαστος αλλά είχα στο πρόγραμμα να το κάνω το εμβόλιο.

Με το εμβόλιο, μία ιατρική πράξη, δεν καταφρονείς τον Θεό ή την πίστη. Ούτε είναι σωστό να ταυτίζεται το εμβόλιο με τη μεταφυσική και τη θεολογία. Οι ιερείς επίσης να μην προπαγανδίζουν. Εχουν εμβολιαστεί περίπου 3 δις άνθρωποι. Οσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν είναι έξυπνοι;”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα