Ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε στο Πέραμα

Ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε στο Πέραμα

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας φέρεται να έπασχε από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και ίσως αυτό να αποτέλεσε και τον λόγο της απονενοημένης του πράξης

Μία ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα στο Πέραμα. Η κόρη ενός ηλικιωμένου ζευγαριού καλούσε επίμονα στο σπίτι των γονιών της και κανείς τους δεν απαντούσε.

Έτσι αποφάσισε κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι και να δει τι είχε συμβεί στους γονείς της.

Με το που άνοιξε την πόρτα ήρθε αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα, καθώς αντίκρισε τους γονείς της νεκρούς και μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ στο πάτωμα και δίπλα στον νεκρό πατέρα της ήταν μία καραμπίνα.

Στο σημείο μετέβησαν άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δολοφονία της 77χρονης γυναίκας από τον 78χρονο σύζυγό της που στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο δολοφόνος και αυτόχειρας φέρεται να έπασχε από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και ίσως αυτό να αποτέλεσε και τον λόγο της απονενοημένης του πράξης, να αυτοκτονήσει δηλαδή, αλλά και να δολοφονήσει τη σύζυγό του, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ξανά απόπειρες αυτοκτονίας.

SHARE:

24Media Network