Ηλιούπολη: Συλλήψεις ανηλίκων μετά από επεισόδιο στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος

Ηλιούπολη: Συλλήψεις ανηλίκων μετά από επεισόδιο στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος
Σχολείο Eurokinissi

Τρεις 14χρονοι χτύπησαν και λήστεψαν έναν 13χρονο που είχε πάει στο σημείο με φίλους του για να τσακωθούν. Συνελήφθησαν οι κηδεμόνες τους για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, τρείς 14χρονοι, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία και απλές σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή της Ηλιούπολης, οι τρείς 14χρονοι ανήλικοι με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, ακινητοποίησαν έναν 13χρονο ανήλικο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, προκαλώντας τον τραυματισμό του.

Πριν την τέλεση της ληστείας, ο 13χρονος από κοινού με δύο έτερους ανήλικους είχαν συναντηθεί σκόπιμα στο σημείο με την ομάδα των 14χρονων, όπου διαπληκτίστηκαν.

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση, καθώς και σε βάρος των τεσσάρων κηδεμόνων για παραμέληση εποπτείας των ανωτέρω ανήλικων τέκνων τους.

Οι τρεις 14χρονοι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα