Μαζικό συλλαλητήριο αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΟΜΒΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΟΜΒΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν αγρότες και πολίτες σήμερα το μεσημέρι στον κόμβο της Νίκαιας

Οι συγκεντρωμένοι, που παρέμειναν στο οδόστρωμα της ΠΑΘΕ επί μια και πλέον ώρα, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και υπέρ των εργαζομένων και των αγροτών.

Όπως ανέφερε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας προς τους συγκεντρωμένους, "τα μέτρα αυτά είναι καρμανιόλα και στέλνουν τους αγρότες στην ανεργία".

"Ο αγώνας που κάνουμε", τόνισε, "είναι για μπορέσουμε να πάρουμε ανάσα και να μην μας πάρουν ότι μας έχει απομείνει. Παράλληλα όμως είναι και ένας αγώνας με διάρκεια για τους νεότερους αγρότες προκειμένου να μπορέσουν να έχουν μέλλον".

Τώρα ο ενδιαφέρον των αγροτών στρέφεται στην κινητοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων "δυνάμεων" προκειμένου οι αγρότες να δώσουν δυναμικό παρών στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει για την Τετάρτη στην πλ.Βάθη στην Αθήνα.

"Πρέπει να βουλιάξει η πλατεία", είπε χαρακτηριστικά, "προκειμένου να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική που ακολουθείται και να πιέσουμε να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας".

Επίσης ανέφερε ότι έχει αποφασισθεί, εκπρόσωποι αγροτών, να επισκεφθούν το ΥΠΕΚΑ προκειμένου να ζητήσουν τη μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και τον διοικητή του ΟΓΑ, με αίτημα να σφραγισθούν όλα τα βιβλιάρια των αγροτών για να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

SHARE:

24Media Network