Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο πλευρό της 49χρονης που δέχθηκε οξύ από τον σύζυγό της στη Μεσσήνη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο πλευρό της 49χρονης που δέχθηκε οξύ από τον σύζυγό της στη Μεσσήνη
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram/paliospirou.joanna

Το δικό της μήνυμα στη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Ανάληψη Μεσσήνης έστειλε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. "Ελπίζω να τα καταφέρει. Να σταθεί δυνατή".

Ο εφιάλτης της δικής της επίθεσης με βιτριόλι πριν δύο χρόνια ξύπνησε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από τη νέα επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος μίας 49χρονης γυναίκας η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στον χώρο εργασίας της, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σοκαρισμένη από την επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στο MEGA έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στην άτυχη γυναίκα από την Ανάληψη Μεσσήνης, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι της.

“Κάθε φορά που ακούω για κάποιο τέτοιο περιστατικό είναι το ίδιο τρομακτικό και το ίδιο σοκαριστικό για μένα. Κάθε φορά με εκπλήσσει δυσάρεστα. Δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μία τέτοια πράξη γνωρίζοντας ότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του ανθρώπου που επιτίθεται… γιατί απειλείται σοβαρά η ζωή του με μία τέτοια επίθεση“, δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και πρόσθεσε: “Επειδή έχω βρεθεί στην ίδια ακριβώς κατάσταση, γιατί και το δικό μου μάτι κινδύνεψε αρχικά να χαθεί καθώς είχε καεί το 80% της κόρης, θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και από την πλευρά των γιατρών και από την ίδια τη γυναίκα. Για να καταφέρει να το σώσει. Ελπίζω να τα καταφέρει. Να σταθεί δυνατή. Θέλει ψυχραιμία και πολύ καλή και λεπτομερή θεραπεία.

Μού ξυπνάει μνήμες δύο ετών γιατί εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει η δική μου επίθεση. Και δυστυχώς με λύπη διαπιστώνω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει σύντομα”.

Τέλος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζήτησε να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές ώστε όπως χαρακτηριστικά είπε, “ώστε να αποτρέπουν μελλοντικές τέτοιες πράξεις μιμητισμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα