Ιωάννινα: Αστυνομικοί “μαϊμού” σταμάτησαν 19χρονο για έλεγχο και τον έκλεψαν

Ιωάννινα: Αστυνομικοί “μαϊμού” σταμάτησαν 19χρονο για έλεγχο και τον έκλεψαν
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Θύμα κλοπής έπεσε 19χρονος στα Ιωάννινα, όταν δυο άνδρες υποδυόμενοι τους αστυνομικούς τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον έκλεψαν.

Τους αστυνομικούς παρίσταναν ένας 22χρονος και ένας 30χρονος στην περιοχή των Ιωαννίνων όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου σταμάτησαν έναν 19χρονο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, με το πρόσχημα του… αστυνομικού ελέγχου.

Ανυποψίαστος ο 19χρονος έδωσε τα χαρτιά του, όμως οι δύο υποτιθέμενοι αστυνομικοί ζήτησαν να ερευνήσουν και το πορτοφόλι του. Όταν ο 19χρονος τους το παρέδωσε, εκείνοι, σύμφωνα με το epiruspost.gr, πήραν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ που είχε και τράπηκαν σε φυγή.

Ο νεαρός τότε κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για πραγματικούς αστυνομικούς και έτσι εκείνοι αναγκάστηκαν να του επιστρέψουν τα αφαιρεθέντα χρήματα.

Στη συνέχεια ο νεαρός απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και αστυνομικοί της Τροχαίας κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αντιποίηση αρχής, ενώ για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκε ημεδαπός συνεργός του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα