Jason Αντιγόνη: Άλλαξε εντελώς look και έγινε αγνώριστο

Jason Αντιγόνη: Άλλαξε εντελώς look και έγινε αγνώριστο
Το νέο look του Jason Αντιγόνη

Κοντουκουρεμένο μαλλί, περιποιημένο μουσάκι, άλλος άνθρωπος! Το Jason Αντιγόνη τόλμησε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του και το έκανε για καλό σκοπό.

Το Jason Αντιγόνη είναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Με τις δηλώσεις και την εμφάνισή του, έκανε πολύ κόσμο να προβληματιστεί, να σκεφτεί, να προσπαθήσει να κατανοήσει. Κάποιους άλλους πάλι δεν τους άγγιξε καθόλου και συνέχισαν να κοροϊδεύουν και να χλευάζουν ανενόχλητοι. Όπως και να έχει, το Jason Αντιγόνη είναι το άτομο που έφερε την έννοια του agender, εκείνου δηλαδή που δεν προσδιορίζεται από κανένα φύλο, στην ελληνική πραγματικότητα.

Με τις απόψεις του άναψε συχνά φωτιές, είτε μιλάμε για το σύμφωνο συμβίωσης, είτε για την υιοθεσία, είτε για το σεξουαλικό προσανατολισμό του καθενός. Σημειωτέον, το Jason Αντιγόνη έχει δηλώσει ότι παλιότερα προσδιοριζόταν ως γκέι αγόρι.

Πολύ πρόσφατα, τόλμησε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση και έγινε πραγματικά αγνώριστο. Η πλούσια καστανόξανθη κόμη έφυγε και έδωσε τη θέση της σε ένα κοντοκουρεμένο μαλλί, το μουσάκι τριμαρίστηκε και τα ενδυματολογικό στυλ άλλαξε.

Αυτός ο νεαρός που βλέπετε στη φωτό δεν είναι άλλο από το Jason Αντιγόνη. Που όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram έκανε την αλλαγή για καλό σκοπό, για να κάνει δωρεά τα μαλλιά του. Και αν μη τι άλλο, στην προκειμένη για καμία αντιπαράθεση δεν έχει θέση…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα