Κακοκαιρία Ελπίδα: Συναγερμός στην Κρήτη – Αγνοείται 60χρονος κτηνοτρόφος

Κακοκαιρία Ελπίδα: Συναγερμός στην Κρήτη – Αγνοείται 60χρονος κτηνοτρόφος
Χιονόπτωση στην Κρήτη από την κακοκαιρία Ελπίδα ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό άνδρα στην Κρήτη. Πρόκειται για 60χρονο κτηνοτρόφο, που δεν επέστρεψε στο σπίτι του για δεύτερο 24ωρο ενώ επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες.

Μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές για 60χρονο κτηνοτρόφο στο Οροπέδιο Λασιθίου στην Κρήτη, που έχει να δώσει σημεία ζωής από χθες, ενώ στην περιοχή επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα”.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 60χρονος φέρεται να είχε πάει στο ποιμνιοστάσιό του στη θέση Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου στην Τοπική Κοινότητα Ξενιάκου Ηρακλείου και δεν έχει επιστρέψει για δεύτερο 24ωρο.

Θορυβημένοι από την εξέλιξη αυτή, η σύζυγος και ο αδερφός του, απευθύνθηκαν στη δημοτική αρχή Οροπεδίου Λασιθίου, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε αρμοδίως την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ήδη για τον αγνοούμενο έχει στηθεί επιχείρηση, με τη συνδρομή 7μελούς ομάδας της ΕΜΑΚ, ενώ στην περιοχή έχει σπεύσει και ο Διοικητής της, κ. Στέλιος Καλογιαννάκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα έμπειρο κτηνοτρόφο που ξέρει καλά την περιοχή, ωστόσο, η ανησυχία είναι έντονη, καθώς στην περιοχή έχει πέσει πολύ χιόνι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα