Κακοκαιρία Φίλιππος: Απαγορεύεται η είσοδος βαρέων οχημάτων σε Αττική Οδό και σε τμήματα της Νέας Οδού

Κακοκαιρία Φίλιππος: Απαγορεύεται η είσοδος βαρέων οχημάτων σε Αττική Οδό και σε τμήματα της Νέας Οδού
Αττική Οδός Eurokinissi

Κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον Χρήστο Στυλιανίδη, απαγορεύτηκε η είσοδος βαρέων οχημάτων από το βράδυ της Τετάρτης (09/03) στην Αττική Οδό, καθώς και σε τμήματα της Νέας Οδού / Κεντρικής οδού.

Την απαγόρευση της εισόδου των βαρέων οχημάτων από το βράδυ της Τετάρτης (09/03) στην Αττική Οδό, καθώς και σε τμήματα της Νέας Οδού / Κεντρικής οδού, αποφάσισε η κυβέρνηση, για την αποφυγή ενός φιάσκου αντίστοιχο με αυτό από την έλευση της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των φορέων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κακοκαιρία “Φίλιππος” που ήδη πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας.

Ακόμη, από τη σύσκεψη προέκυψε σύσταση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, αύριο Πέμπτη (10/03), σε περιοχές της βόρειας, ανατολικής και δυτικής Αττικής. Οι συγκεκριμένες περιοχές αναμένεται να ανακοινωθούν από την Περιφέρεια Αττικής και τους οικείους Δήμους.

Περισσότερες πληροφορίες για την κίνηση των οχημάτων θα ανακοινωθούν από τις οικείες Δ/νσεις Τροχαίας και τους παραχωρησιούχους διαχείρισης του οδικού δικτύου. Αναμένονται, επίσης, σχετικές ανακοινώσεις για τα σημεία όπου οι οδηγοί θα εισέρχονται στους εν λόγω αυτοκινητοδρόμους μόνο εφόσον τα οχήματά τους είναι εξοπλισμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα