Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Παροχές βοήθειας και απομακρύνσεις οδηγών σε διάφορα σημεία της επικράτειας

Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Παροχές βοήθειας και απομακρύνσεις οδηγών σε διάφορα σημεία της επικράτειας
Χιονόπτωση στην Πάρνηθα Eurokinissi

Οι περισσότερες παροχές βοήθειας σημειώθηκαν από χθες το απόγευμα έως και τα ξημερώματα-Σε επιφυλακή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής λόγω του νέου κύματος από το μεσημέρι και μετά

Σε διαρκή επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και επεμβαίνουν όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Οι περισσότερες παροχές βοήθειας και απομακρύνσεις εγκλωβισμένων σε χιόνια οδηγών, σημειώθηκαν από χθες το απόγευμα έως και τα ξημερώματα.

Τα περισσότερα περιστατικά εγκλωβισμένων οδηγών σημειώθηκαν στα Καλάβρυτα όπου σε όλες τις περιπτώσεις οι πυροσβέστες βοήθησαν τους επιβάτες και τους οδηγούς οχημάτων να απομακρυνθούν ή να μπορέσουν να ξαναβάλουν τα οχήματά τους στον δρόμο.

Ανάλογες επεμβάσεις για παροχή βοήθειας σε οδηγούς σημειώθηκαν στο Πήλιο, στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, σε ένα όχημα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία αργά το βράδυ και τα ξημερώματα στα Χανιά, όπου απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια οδηγός που είχε ακινητοποιηθεί το όχημά του σε λιμνάζοντα ύδατα.

Συνολικά στην Επικράτεια η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περίπου 100 κλήσεις για κοπές δέντρων εκ των οποίων οι μισές περίπου από την Αττική.

Από το πρωί έως τώρα δεν έχει χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική κάπου για παροχή βοήθειας, ωστόσο οι δυνάμεις της βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή καθώς από το μεσημέρι και μετά αναμένεται νέα επιδείνωση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα