Κεφαλονιά: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά φοίνικα

Κεφαλονιά: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά φοίνικα
Φοίνικας που έχει πάρει φωτιά από κεραυνό Facebook

Δύσκολη η κατάσταση στην Κεφαλονιά από τη σφοδρή κακοκαιρία. Κάμερα κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ένας κεραυνός έπεσε σε περιοχή, με αποτέλεσμα ένας φοίνικας να παραδοθεί στις φλόγες.

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τις τελευταίες ώρες περιοχές της Ελλάδας, με έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής δύο νεκρούς: έναν 35χρονο άντρα στην Μυρσίνη Ηλείας και έναν 56χρονο στη Κυπαρισσία.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο παραλιακό χωριό Αγία Ευφημία που πλημμύρισε και θάφτηκε στις λάσπες.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες που, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου και της περιφερειακής ενότητας Κεφαλονιάς, επιχειρούν κάτω από δυνατή βροχή, ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι της κοινότητας που έχουν γεμίσει λάσπες.

Στις Κεραμειές, ένας κεραυνός έπεσε σε κατοικημένη περιοχή και προκάλεσε φωτιά. Οι εικόνες από το δέντρο να έχει παραδοθεί στις φλόγες καταγράφηκαν σε video από οδηγό που έτυχε εκείνη την ώρα να περνά από το σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα