Κακοκαιρία Λέανδρος: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα

Κακοκαιρία Λέανδρος: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα
Χιόνια στην Πάρνηθα. Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Ντυμένη στα λευκά ειναι η Φλώρινα ενώ και στην Πάρνηθα ήδη χιονίζει. Στην "κατάψυξη" έχουν μπει πολλές περιοχές.

Η κακοκαιρία “Λέανδρος” έφτασε, φέρνοντας τις πρώτες νιφάδες του φετινού χειμώνα. Ήδη η Φλώρινα έχει ντυθεί στα λευκά ενώ και στην Πάρνηθα πέφτει χιόνι εδώ και μερικές ώρες.

Στη Φλώρινα, η χιονόπτωση ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης όπως αναφέρει το neaflorina.gr, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

neaflorina.gr

neaflorina.gr

neaflorina.gr

 

Για σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες και στα ορεινά και τα βόρεια ημιορεινά χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια θα ενταθούν, οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές, ενώ από νωρίς το βράδυ θα χιονίσει και στα πεδινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτίων διευθύνσεων. Τη νύχτα στα δυτικά και τα βόρεια θα επικρατήσουν και πάλι βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα