Κακοκαιρία Μήδεια: Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Κακοκαιρία Μήδεια: Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης
Πυροσβέστες του κλιμακίου Ροδόπολης αντιμετωπίζουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία "Μήδεια" στον Δίονυσο Αττικής eurokinissi

Οι πτώσεις δέντρων είναι που προκάλεσαν σε σημαντικό βαθμό και τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από την παράσυρση ηλεκτροφόρων καλωδίων, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Μήδεια. Πού χρειάζεται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση που προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα έχει δεχθεί 2.776 κλήσεις, η πλειονότητα των οποίων αφορούν σε κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

Οι πτώσεις δέντρων είναι που προκάλεσαν σε σημαντικό βαθμό και τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από την παράσυρση ηλεκτροφόρων καλωδίων.

Πυροσβέστες του κλιμακίου Ροδόπολης αντιμετωπίζουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία "Μήδεια" στον Διόνυσο Αττικής eurokinissi

Ειδικότερα για την Αττική, από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και μέχρι αυτή τη στιγμή, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί 2.286 κλήσεις και συγκεκριμένα, 1.770 για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων, 215 για μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο, 138 για μεταφορές ατόμων σε νοσοκομεία (αιμοκάθαρση), 28 για μεταφορές ατόμων σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία προκειμένου να εμβολιαστούν καθώς και για άλλες περιπτώσεις παροχής βοηθείας.

Το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος παραμένει σε επιφυλακή και συνεχίζει να επιχειρεί για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας.

Χιόνια στο Διόνυσο Eurokinissi

Αναφορικά με τις διακοπές στην κυκλοφορία, στην Αττική παραμένουν, επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του «Ο.Τ.Ε.», ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”, επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια, επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Περιφ. Οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος», στην Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από τον Κόμβο Μάνδρας προς Βίλια, στην οδό Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου, στην Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης). Επίσης, στην Επ. Ο. Καπανδριτίου από Καπανδρίτι προς Βαρνάβα, στην οδό Ιπποκράτους από ύψος Επ. Ο. Αφιδνών (Πλατεία Αφιδνών), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιπποκράτειο Πολιτεία και στην οδό Αγίου Μερκουρίου από ύψος ταβέρνας «Λεωνίδας», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιπποκράτειο Πολιτεία, Αχαρνές.

Αναφορικά με τις διακοπές στην κυκλοφορία στον οδικό δίκτυο της Κρήτης που βρίσκεται το επίκεντρο της κακοκαιρίας πλέον, διακοπές εντοπίζονται στο Ηράκλειο, στην επαρχιακή οδό Μαλίων – Οροπέδιο Λασιθίου στη δ.ε. Κράσι, στην επαρχιακή οδό Αγίας Βαρβάρας – Πρινιά, Δήμου Γόρτυνας, στην επαρχιακή οδό δ.ε. Μέσης – Μάρθας, Δήμου Βιάνου, στις δ.ε. Αλαγνίου, Αρκαλοχωρίου, Βιάνου, Κρουσώνα και στην επαρχιακή οδό Τυλίσου προς Ανώγεια.

Στα Χανιά, στον Δήμος Πλατανιά από περιοχή Λάκκους προς Ομαλό, στον Δήμο Σφακίων περιοχή Κράπη προς Χώρα Σφακίων

Στο Λασίθι, στην Ε.Ο.Δ. Νεάπολης-Οροπεδίου Λασιθίου (από Ζένια), στην Δημοτική οδό Γερακαρίου – Τ.Κ. Άνω Μέρος Αμαρίουμ και στο Ρέθυμνο, στην Δημοτική Οδός Σπήλιου – Γερακαρίου Δήμου Αγ. Βασιλείου στη θέση «Γιους Κάμπος».

Απαραίτητη είναι χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στο Ηράκλειο, στην Ε.Ο. Αγίας Βαρβάρας – Πρινια Δήμου Γόρτυνας, στην Ε.Ο. Μαλίων – Οροπεδίου Λασιθίου και στο Οδικό δίκτυο Δ.Ε. Κράσι. Στο Λασίθι, στην Επ. Ο. Χερσονήσου – Οροπεδίου Λασιθίου από την Τ.Κ. Κράσι μέχρι το Δήμο Οροπέδιο Λασιθίου και εντός του Οροπεδίου, στην Επ. Ο. Αγίου Νικολάου – Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου από την τ.κ. Ζενίων μέχρι το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, στην Επ. Ο Ιεράπετρας –Μαλλών από την Τ.Κ. Καλαμαύκας μέχρι Μάλλες και στο Ρέθυμνο στις Δημοτικές Οδούς Δήμου Ανωγείων και στην Ε.Ο. Γερακαρίου – Άνω Μέρος Δήμου Αμαρίου.

Αναλυτικά για τις διακοπές στην κυκλοφορία σε ολόκληρη την χώρα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομία που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πατώντας ΕΔΩ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα