ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΗΔΕΙΑ

Όλες οι εξελίξεις για την κακοκαιρία Μήδεια και ποιες περιοχές θα πλήξει μέσα από τις έγκυρες προβλέψεις του Θοδωρή Κολύδα και της ΕΜΥ. Η κακοκαιρία Μήδεια αναμένεται στη χώρα μας το Σάββατο 13/2/2021

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Κακή παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τα ευχολόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, τη στιγμή που εκατοντάδες πολίτες ήταν χωρίς ρεύμα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον κυνηγούν τα δικά του παχιά λόγια…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τις απανωτές κρίσεις στις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έκανε μούσκεμα, για τα προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται με μεγάλα λόγια και για την πολιτική ευθύνη που έχει εξαφανιστεί.

Ο Άκης Σκέρτσος

Σκέρτσος: "Ευθύνες θα αποδοθούν στην ώρα τους, τώρα είναι η ώρα της μάχης"

"Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν" ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. Τόνισε πως οι ευθύνες θα αποδοθούν στην ώρα τους. Οι συγκρίσεις με τη "Μήδεια" και όσα είπε για την Πολιτική Προστασία.

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατάφερε να κρατήσει την παραλιακή ανοιχτή

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατάφερε να κρατήσει την παραλιακή ανοιχτή

Η "υπερβολή" στην μέριμνα και η "αεροπορική" προσέγγιση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας "Ελπίδα" που κράτησε τους δρόμους ανοιχτούς. Τι λέει στο NEWS 24/7 ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Προβλήματα στο ρεύμα κατά την περσινή επέλαση της "Μήδειας"

Φόβους για νέα "Μήδεια" με διακοπές ρεύματος ξυπνάει ο χιονιάς

Θέμα ενεργειακής επάρκειας δεν φαίνεται να υπάρχει, αλλά εκείνο που δημιουργεί αβεβαιότητα είναι το γεγονός ότι τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα κατά κανόνα δημιουργούν προβλήματα στο δίκτυο μεταφοράς και διανομής ρεύματος.

Κάτοικοι των βόρειων προαστίων ζουν με βουνά κλαδιών, κομμένων δέντρων και σκουπιδιών έξω από τις πόρτες τους

Κίνδυνος φωτιάς: Κλαδιά, κουκουνάρια και σκουπίδια - Τι είδαμε στα βόρεια προάστια

Τρεις μήνες μετά το πέρασμα της Μήδειας, κάτοικοι των βόρειων προαστίων ζουν με βουνά κλαδιών, κομμένων δέντρων και σκουπιδιών έξω από τις πόρτες τους, φοβούμενοι τι θα γίνει σε περίπτωση που ανάψει μια σπίθα. Κάτοικοι και ο περιφερειάρχης Αττικής μιλούν στο NEWS 24/7 για την κατάσταση.

Πτώση δέντρου στα Τρίκαλα

Κλάδεμα δέντρων: Και σε ιδιωτικούς χώρους η ευθύνη του Δήμου

Τις ημέρες της “Μηδειας” δημοσιεύθηκε απόφαση, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος είναι αρμόδιος για το κλάδεμα των δέντρων τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και σε ιδιωτικούς. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις.

Ανεμογεννήτριες στη Μάνη

Ανοίγει ο δρόμος για ανάπτυξη πλωτών αιολικών στις ελληνικές θάλασσες

Η Κομισιόν έχει παρουσιάσει ήδη τη στρατηγική της για τη θαλάσσια ενέργεια, τη στιγμή που η χώρα μας κάνει τα πρώτα βήματα εκπονώντας το θεσμικό πλαίσιο που θα ψηφιστεί μέχρι τον Ιούνιο.

Η επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια" στην Αθήνα

Οι χιονοπτώσεις στην Αθήνα και τα χαρακτηριστικά τους - Πώς επηρεάζονται κατασκευές και δέντρα

Εύλογα ερωτήματα και απορίες με αφορμή την πρόσφατη επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια". Πόσο συχνά χιονίζει στην Αθήνα, πώς γίνεται η μέτρηση και ποιοι οι τύποι χιονιού.

Επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια

Κακοκαιρία "Μήδεια": Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε και ο Ωρωπός

Μέχρι και τις 13 Μαρτίου ο δήμος Ωρωπού κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία Μήδεια.

Στιγμιότυπο από την περιοχή του Διονύσου, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Πρόεδρος Τεχνικών ΔΕΗ στο NEWS 24/7: Χρειάζονται προσλήψεις χθες, το προσωπικό δεν επαρκεί

Ο Κώστας Μανιάτης υπογραμμίζει την ανάγκη να προσληφθεί άμεσα τεχνικό προσωπικό στη ΔΕΗ και να σταματήσει η ανάθεση εργασιών σε εργολαβικές εταιρίες που δεν διαθέτουν τεχνογνωσία.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Μπάχαλο και ασέβεια: Το Υπ. Παιδείας και τα "παιδιά ενός κατώτερου Θεού", που έμειναν στο κρύο

Η έλλειψη ενσυναίσθησης από το Υπουργείο Παιδείας προκάλεσε οργή γονέων και διδασκόντων στο ειδικό δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου μετά από πρωτοφανή ταλαιπωρία μέσα στο κρύο.

Η επόμενη μέρα από το πέρασμα του κύματος της κακοκαιρίας "ΜΗΔΕΙΑ"

Κακοκαιρία Μήδεια: Ανοίγουν άρον-άρον καταστήματα με θερμαντικά είδη σε Βόρεια και Ανατολική Αττική

Εσπευσμένα ανοίγουν συγκεκριμένοι τύποι καταστημάτων στη Βόρεια και την Ανατολική Αττική μετά από απόφαση του Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Στιγμιότυπο από την περιοχή του Διονύσου, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Κακοκαιρία "Μήδεια": Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του ρεύματος

Να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία καλεί ο ΔΕΔΔΗΕ όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία.

Στιγμιότυπο από την περιοχή του Διονύσου μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Μήδεια

Κακοκαιρία Μήδεια: Ξεπέρασαν τις 3.200 οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική

Ειδικά σε Διόνυσο και Εκάλη ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που ζητήθηκε από πυροσβέστες να ανοίξουν πρόσβαση σε σπίτια που οι αυλές τους είχαν θαφτεί στο χιόνι έως τις αυλόπορτες.

Κακοκαιρία Μήδεια: Στιγμιότυπο από τον Διόνυσο

Κακοκαιρία Μήδεια: Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος για όσους επλήγησαν

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν.

Επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια

Κακοκαιρία Μήδεια: 7.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί ήταν χωρίς ρεύμα 70.000 νοικοκυριά. Ζημιές σε Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο. Ρύθμιση για το "κουβάρι" των αρμοδιοτήτων φέρνει το Εσωτερικών.