Κακοκαιρία Μπάλλος: Βίντεο ντοκουμέντο – Δραματική διάσωση οικογένειας στα Στύρα Ευβοίας

Κακοκαιρία Μπάλλος: Βίντεο ντοκουμέντο – Δραματική διάσωση οικογένειας στα Στύρα Ευβοίας
Glomex

Πενταμελής οικογένεια τουριστών κινδύνευσε λόγω της κακοκαιρίας "Μπάλλος" που έπληξε την Εύβοια. Βίντεο κατέγραψε τη δραματική επιχείρηση διάσωσής της από πυροσβέστες.

Δραματικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι της Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος”, που πλήττει τα τελευταία 24ωρα την χώρα μας, προκαλώντας καταστροφές και θέτοντας σε κίνδυνο ζωές.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, να υπερχειλίσουν ποτάμια και να εγκλωβιστούν πολίτες, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Οικογένεια Γερμανών τουριστών που έκανε διακοπές στα Στύρα Εύβοιας, ήρθε αντιμέτωπη με το “μένος” της κακοκαιρίας, όταν το σπίτι που ενοικίαζε πλημμύρισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Βίντεο κατέγραψε τη δραματική διάσωση της πενταμελούς οικογένειας από πυροσβέστες, οι οποίοι την βοήθησαν να διασχίσει τα ορμητικά νερά ενός ρέματος στην περιοχή της παραλίας Τσακαίων.

Όπως βλέπουμε στις συγκλονιστικές εικόνες του βίντεο, πυροσβέστης δέθηκε με ένα σχοινί, ώστε να καταφέρει να περάσει απέναντι και να βοηθήσει την οικογένεια να διασχίσει το ρέμα.

Ο πυροσβέστης πέρασε ένα προς ένα τα μέλη της οικογένειας στην άλλη πλευρά, διασώζοντας τους τουρίστες. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και η πενταμελής οικογένεια είναι ασφαλής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα