Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα
Καλλιθέα: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο - Το καθάρισμα έχουν αναλάβει οι δασκάλες FACEBOOK

Οι βροχοπτώσεις τα ξημερώματα της Τρίτης προκάλεσαν προβλήματα σε περιοχές της Καλλιθέας με το 3ο Νηπιαγωγείο να παραμένει κλειστό αφού βρέθηκε πλημμυρισμένο το πρωί της Τετάρτης

Αντιμέτωπες με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν οι δασκάλες του 3ου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας το πρωί της Τετάρτης. Το σχολείο βρέθηκε πλημμυρισμένο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας με τους μαθητές να επιστρέφουν άμεσα σπίτι τους.

Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης αναφορικά με το περιστατικό διευκρίνισε “Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 30 ημέρες που έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα στις Τζιτζιφιές. Πολλές περιοχές και δρόμοι πλημμύρισαν, γκαράζ, αυτοκίνητα, καταστήματα και φυσικά όπως βλέπετε το 3ο Νηπιαγωγείο έχει ξανά τα ίδια προβλήματα. Μπήκαν τα νερά μέσα και έγιναν καταστροφές στο υλικό και τις εγκαταστάσεις. Προσπαθούν οι εργαζόμενοι του δήμου και του νηπιαγωγείου να καθαρίσουν”.

Το σχολείο αναμένεται να ανοίξει σε δύο ημέρες, αφού θα παραμείνει κλειστό προληπτικά.

“Θέλω να πιστεύω ότι οι αρμόδιοι θα πάρουν τα κατάλληλα μέτρα γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά μας”, υπογράμμισε ο κ. Κώστας Ασκούνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα