Κακοκαιρία: Πώς έχασε τη ζωή της η 55χρονη στη Σκοτίνα Πιερίας

Κακοκαιρία: Πώς έχασε τη ζωή της η 55χρονη στη Σκοτίνα Πιερίας
Το αυτοκίνητο της 55χρονης που έχασε τη ζωή της στην Πιερία Olympusmera.gr

Θρήνος στην Πιερία για την 55χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο ρέμα Ζιλιάνα. Πώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου. Όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος της περιοχής.

Φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα επρόκειτο να επισκεφθεί η 55χρονη που έχασε την ζωή της στη Σκοτίνα Πιερίας, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Olympusmera.gr, η 55χρονη, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο το βράδυ του Σαββάτου (11/12).

Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζιλιάνα. Η γιατρός βγήκε από το όχημα της, προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά το ποτάμι την παρέσυρε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η άτυχη γυναίκα αναζητείτο από την κόρη της από χθες το βράδυ, ενώ το όχημά της και η σορός της βρέθηκαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) από άνδρες της Π.Υ Λιτοχώρου, μετά από εκτεταμένες έρευνες.

Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε περίπου χίλια μέτρα μακριά από το όχημά της.

Στο σημείο επιχείρησαν 9 άντρες της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα που προχώρησαν στην ανάσυρση του θύματος και την παράδοσή του σε ασθενοφόρο.

Για τον θάνατο της 55χρονης μίλησε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Δίου-Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης, περιγράφοντας το περιστατικό:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα