Κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Κορονοϊός: Επτά νέα κρούσματα στο νοσοκομείο Καλαμάτας
Στιγμιότυπο από Μονάδα εντατικής θεραπείας Eurokinissi

Σε κατάσταση συναγερμού το Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς αυξάνονται τα άτομα, που προσέρχονται για έλεγχο και βγαίνουν θετικά στον κορονοϊό.

Συναγερμό έχουν σημάνει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τα επτά νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Θετικοί στον κορονοϊό, εντοπίστηκαν μία ηλικιωμένη γυναίκα και ακόμα έξι νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, η 81χρονη γυναίκα, που διαγνώστηκε θετική στον νέο κορονοϊό κατά την διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου, καθώς είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο, έχει τεθεί σε απομόνωση. Παράλληλα ξεκίνησε διαδικασία απολύμανσης σε θαλάμους της Ορθοπαιδικής Κλινικής, ενώ ασθενείς και συνοδοί έχουν προσωρινά μετακινηθεί σε θαλάμους άλλων κλινικών.

Σε ό,τι αφορά στην υγεία της ηλικιωμένης αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για το αν θα χρειαστεί να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχετικά με τα υπόλοιπα κρούσματα, πρόκειται για 6 νεαρούς, οι οποίοι εμφανίστηκαν με ήπια συμπτώματα και διαγνώστηκαν θετικοί και αναρρώνουν στα σπίτια τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version