Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Κάρυστο – Μαίνονται τα μέτωπα σε Ζάκυνθο και Δομοκό

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Κάρυστο – Μαίνονται τα μέτωπα σε Ζάκυνθο και Δομοκό
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Η φωτιά στην Ζάκυνθο είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή αλλά δεν κινδυνεύουν σπίτια μέχρι στιγμής, στον Δομοκό είναι σε ορεινό δύσβατο σημείο και στην Κάρυστο η εικόνα του πύρινου μετώπου είναι καλύτερη-Νέα φωτιά στην Λακωνία σε δύσβατο σημείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Λαγκαδάκια Ζακύνθου κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά δεν κινδυνεύουν σπίτια μέχρι στιγμής. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 3 αεροσκάφη Canadair και ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δύσβατο ορεινό σημείο, σε δασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στο Πετρωτό Δομοκού Φθιώτιδας, δίχως να κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές. Άμεσα στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 33 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 13 πυροσβέστες και 2 αεροσκάφη PZL.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καρβελάς Λακωνίας, σε δύσβατο σημείο. Επί τόπου επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 6 πυροσβέστες και 4 αεροσκάφη PZL.

Την ίδια ώρα, καλύτερη είναι η εικόνα του πύρινου μετώπου που ξέσπασε αργά τη νύχτα σε ορεινό και δύσβατο σημείο, σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και βράχους στο Βατήσι Καρύστου Εύβοιας, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύθηκαν από το πρωί και συνολικά αποτελούνται από 57 πυροσβέστες με 23 οχήματα, δύο αεροσκάφη Canadair και ένα ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα