Κανονικά διεξήχθησαν όλα τα δρομολόγια από και προς την Ύδρα

Στιγμιότυπο απο τον οικισμό και το λιμάνι στην χώρα της Υδρας, Αρχείο
Στιγμιότυπο απο τον οικισμό και το λιμάνι στην χώρα της Υδρας, Αρχείο EUROKINISSI

"Δεν διαταράχθηκαν οι θαλάσσιες συγκοινωνίες" διευκρινίζει το Υπουργείο Ναυτιλίας - Το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης "Γαύδος" σπεύδει στο νησί με εντολή Κουρουμπλή.

Κανονικά διεξήχθησαν όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια από και προς την Ύδρα και σε καμία περίπτωση δεν διαταράχθηκαν οι θαλάσσιες συγκοινωνίες, διευκρινίζει σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Ναυτιλίας, με αφορμή την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης στο νησί, όπου τα ταξιδιωτικά πρακτορεία εξέδωσαν με χειρόγραφο τρόπο τα εισιτήρια.

Το υπουργείο αναφέρει επίσης ότι ο δήμαρχος της Ύδρας δεν ζήτησε έκτακτη δρομολόγηση πλοίων, ενώ το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, βρισκόταν διαρκώς σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του λιμανιού και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι σε διαρκή επικοινωνία, με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχο Σταμάτη Ράπτη, με τον δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη και με τον λιμενάρχη Ύδρας αντιπλοίαρχο Μανδαλάκη Γεώργιο.

ADVERTISING

Με εντολή του κ. Κουρουμπλή στην Ύδρα αναμένεται να καταπλεύσει το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης ''ΓΑΥΔΟΣ'', με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση του προσωπικού της Λιμενικής Αρχής Ύδρας, καθώς και την περαιτέρω εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ύδρα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί - Χωρίς ρεύμα και νερό για δεύτερη μέρα

Περιφέρεια Αττικής: Να κηρυχθεί η Ύδρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

SHARE:

24Media Network