Κανονικά οι συρμοί Μετρό - Τραμ - ΗΣΑΠ την Τετάρτη

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ/EUROKINISSI
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Κανονικά θα κινηθούν την Τετάρτη Μετρό - Τραμ - ΗΣΑΠ. Οι εργαζόμενοι στη βάρδια 12 - 3 θα εργαστούν και δεν θα μετάσχουν στην τρίωρη στάση εργασίας

Θα αποφευχθεί νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς αύριο Τετάρτη θα κινηθούν κανονικά οι συρμοί Μετρό - Τραμ - ΗΣΑΠ παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά, πλην αυτών που εργάζονται στην συγκεκριμένη χρονική βάρδια, θα πάρουν μέρος στην τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι, που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια, όπως αναφέρουν, στις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές, που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα της κρίσης και του χρέους, για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους ηγέτες.

Οι εργαζόμενοι στην κίνηση των συγκεκριμένων μέσων θα εργαστούν κανονικά, προκειμένου να διευκολύνουν όσους θέλουν να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο στη 13:00 το μεσημέρι, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα δώσουν το δικό τους παρόν στο συλλαλητήριο.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση επισημαίνει, ότι τα συνδικάτα της Ευρώπης με μια φωνή και έντονη δράση απαιτούν: Να ανατραπούν οι πολιτικές λιτότητας και περικοπών, να προωθηθεί η ανάπτυξη, η απασχόληση και η κοινωνική συνοχή, Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζιτών.

Όχι ΟΑΣΑ σε αποζημίωση κατόχων καρτών

Εμμένει στη θέση του περί μη καταβολή αποζημίωσης ο ΟΑΣΑ, απαντώντας στο αίτημα του Συνηγόρου του Πολίτη να δοθούν αποζημιώσεις στους επιβάτες για τις ημέρες απεργίας.

"Ο Ο.Α.Σ.Α. δεν έχει υποχρέωση να αποζημιώνει τους επιβάτες που είναι κάτοχοι εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών και πλήττονται από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διότι πρόκειται για γεγονός για το οποίο δεν υπέχει ευθύνη. Η συγκεκριμένη περίπτωση αδυναμίας παροχής υπηρεσίας δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Οργανισμού (άρθρο 330 Α.Κ.)" αναφέρει η ανακοίνωση.

SHARE: